 
                     
                  Узагальнена цінова характеристика на страви з меню ресторану.
| Холодні та гарячі закуски | |
| Салати (овочеві, з морепродуктів, м’ясні) | |
| Перші страви | |
| Гарячі основні страви (з морепродуктів та риби, яловичини, свинини, птиці) | |
| Гарніри | |
| Десерти | |
| Морозиво фірмове | 
Для гостей ресторану діє накопичувальна система знижок, яка здійснюється за допомогою індивідуальних дисконтних карток.
Умови дії системи знижок:
- накопичувальна пластикова картка видається гостям при першому візиті;
- активізація картки здійснюється на наступний день після візиту;
- накопичування на суму:
    - від 0.00 грн. до 10 000.00 грн. — знижка 5%;
- від 10 001.00 грн. до 15 000.00 грн. — знижка 10%;
- від 15 001.00 грн. та більше — знижка 15%
 
Узагальнена цінова характеристика для замовлених заходів у ресторані.
Ресторан приймає замовлення на проведення заходів різноманітного формату: банкети, фуршети, весільні урочистості, кейтерінги, дитячі свята.
Для наших гостей розроблена спеціальна пропозиція щодо замовлення алкогольних напоїв для вищезазначених заходів (умови набирають чинності за участі у заході більш ніж 10 чоловік).
| Назва | Ціна, грн. | 
|---|---|
| Водка (ТМ Nemiroff, Хортица) | від 40 до 145 | 
| Коньяки кримські, одеські | від 90 до 160 | 
| Вина ігристі | від 40 до 100 | 
| Вина (ТМ «Інкерман», «Масандра») | від 60 до 90 | 
 
  
  
 


















 
               